Első lépések

Mi kell ahhoz, hogy a Fügerikum viszonteladójává váljon?

Nagykereskedelmi partnerek azok lehetnek, akik első rendelésükkel minimum 1 karton (6 db) vagy annál nagyobb tételben vásárolnak. A megrendeléseket ingyenesen kerülnek kiszállításra a honlapon feltüntetett feltételek szerint.

Fizetés: helyszínen készpénzben vagy előreutalással.

Ahhoz, hogy teljes jogú viszonteladói státusszal rendelkezzen, küldjün üzenetet az űrlapon keresztül, vagy írjon a fugerikum@fugerikum.hu e-mail címre és jelezze a cég felé, hogy Nagyker partnerséget kötne. A dokumentum beérkezését követően, az adatok feldolgozása után viszonteladói partner regisztrálása megtörténik, erről a Fügerikum e-mailben is értesíti a partnert.

Az a viszonteladói partner, akinek 3 havi megrendelése nem éri el az 5 karton rendelési mennyiséget, annak megszűnnek a viszonteladói kedvezmények.

Takács Ádám EV. fenntartja a jogot, hogy a vásárlási feltételek megléte esetén is megtagadja a nagykereskedői jogot. Ha bármilyen kérdése lenne a regisztrációval vagy egyéb viszonteladóságot érintő témakörben, akkor írjon a fugerikum@fugerikum.hu email címre.

Jelentkezés