Festal Étterem és Hennessy Club

Esküvők tóparton és exclusive környezetben, céges rendezvények, csapatépítő tréningek, osztálytalálkozók, családi  ünnepek, színvonalas és professzionális lebonyolítása kedvező áron és egyéni igények figyelembe vételével.

Konyhájuk jelenleg Masato Usuda japán séf irányítása alatt áll és az elmúlt 25 esztendő során nem csak a nagyközönség, hanem a szakma is elismerte az étterem és az itt dolgozó emberek munkáját, szakértelmét.

Esthetic Line Szépségszalon

Kedves és profi csapat esztétikus környezetben, nagy szakmai felkészültséggel várja Önt Budapest belvárosában. Kapcsolódjon ki és frissüljön fel az Esthetic Line Szépségszalonban.

The Body Shop

Történetük Anita Roddick forradalmi elképzelésével kezdődött, aki hitt abban, hogy az üzlet lehet a jóért való harc eszköze. Mindig másképp csinálták a dolgokat, mint mások, formabontóak, bátrak és merészek.

Manna Étterem-Restaurant

A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik.

Belsőnézet Fotózás

Valaki az interneten azon gondolkozik, hogy üzletet kössön-e Önnel. Biztos, hogy a fényképen termékei és alkalmazottai a legjobb formájukat hozzák? Itt az ideje cselekedni és igényes fotókkal felpörgetni az eladásokat!

Esküvői Szertartásvezető

Leon-Kertesy Tünde Judit. Esküvői szertartásvezető magyar, német, spanyol és olasz nyelven. Személyre szabott, különleges szertartások. Ahogyan a párok megálmodják az igen kimondásának ceremóniáját, az úgy valósul meg.