Mindig az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy valamilyen újdonsággal lepjünk meg minden Fügerikum Fügebor fogyasztót. Az alapanyag iránti kiváló minőség és a Fügebor iránti szerelem hajt minket nap min nap. Ezért arra gondoltunk, hogy menjünk Marrakechbe és kóstoljuk meg az ottani aszalt fügét. Nézzük meg, hogy milyen az alapanyag ott. Miután az egyiptomit és a görög aszalt fügét ismerjük, viszont azok nem annyira jók, mint a Török, így gondoltuk, hogy tegyünk ott is egy próbát.

Az első napunkról, hogyan érkeztünk meg és hogyan foglaltuk el a szállást, arról itt láthattok egy beszámolót:

Miután megnéztük a lehetséges beszerzési forrásokat és megtaláltuk azt a 3 árust, ahonnan megvesszük az aszalt fügét, úgy gondoltuk, hogy nem sietjük el a kóstolást és nézelődünk, kulturális élményeket is szerzünk. Természetesen mindvégig e minőségi alapanyagok kóstolása lebegett a szemünk előtt. Hogy mik voltak ezek a nevezetességek, azokról itt nézhettek meg rövid összeállítást:

Ha esetleg valaki azt hiszi, hogy február elején itt meleg van, nos, az készüljön fel, mert a 10-12 fokkal fog találkozni. Szóval vigyen magával meleg ruhát, tekintve, hogy a szállodákba is csak a klímával lehet fűteni.

Hogy a Fügerikum Fügebor prémium alapanyagának,az aszalt fügének a tesztje pedig, hogyan zajlott? Azt itt tekintheti meg:

A teszt során kiderül, hogy hiába nagyon jó a 43-s eladótól származó füge, nem tud versenyre kelni a török aszalt fügével.

Bízom benne, hogy videónk hűen tükrözi elhivatottságunkat eziránt a desszertbor iránt, amit 1944 óta gyártunk és ad olyan információkat az idelátogatónak, amit fel tud használni és hasznosnak ítél.