Mi ez az ital?

Egyszerűen szoktuk megfogalmazni, ami biztosan átadja a készítés szenvedélyét: nos, ez a Fügebor, ami egy különleges és édes desszertbor, hívhatjuk a gyümölcsborok királynőjének is. A fügebor készítés generációkon átívelő hagyomány a Takács családban.

Hogyan működik a rendelés?

A rendelés a kapcsolati formon adható le. Ezt követően minden esetben telefonon érdeklődünk, hogy a rendelt tételek minden adata megfelelő-e. Ha igen akkor leegyeztetünk egy szállítási időpontot. A szállítási cím és időpont megbeszélést követően összeállítjuk a kért rendelést és szállítjuk a megbeszéltek szerint.

Hogyan fizethetek?

A fizetés, előreutalással a megadott bank számlaszámra, vagy a helyszínen készpénzzel lehetséges. Amennyiben az előreutalással történik a fizetés, úgy a szállítás megkezdése előtt ellenőrizzük a bankszámlaszámot és a szállítás az összeg megérkezése után történik.

Hogyan készül a Fügebor?

Erre a kérdésre természetesen nem tudok/tudunk teljességgel kielégítő választ adni, hiszen mind a gyártástechnológia, mind a receptúra a családé. Ezt nagy becsben tartjuk és védjük. Annyit azonban elmondhatunk, hogy a 73 éves recept és technológia alapján készülő italt üvegballonokba készítjük, hogy tökéletesen, tisztán azt az íz harmóniát adjuk vissza minden gyártás során, ami ezt a terméket egyedivé és különlegessé teszi. A Fügerikum Gold esetén a tökéletes ízt 24 karátos aranypelyhekkel tesszük még ellenállhatatlanabbá.

Mitől különleges ez az ital?

Ennek az italnak  a különlegessége, hogy egy időszakos gyümölcsből készül: Aszalt fügéből. Javasoljuk, hogy kóstolják meg és ízlelőbimbóik döntsék el, mennyi ideig töltik a pillanatot a Fügebor társaságában.

Milyen ételekhez ajánljuk?

Libamájhoz, kacsához, fehér húsokhoz, különböző halakhoz és tengeri ételekhez, nehezebb húsételekhez, nyúlhoz, fácánhoz, galambhoz, ázsiai fúziós (tehát magyar ízlés szerint elkészített) és enyhén fűszeres ételekhez kiváló választásnak bizonyul.
A nehezebb magyaros ételekhez, érett kemény vagy kék sajtokhoz, valamint desszertekhez, azon belül is a különösen gyümölcsalapú desszertekhez fantasztikus kísérő.

Milyen hosszú a szavatossági ideje?

Nincs szavatossági ideje. A Fügebor az idő előrehaladtával egyre finomabb és nemesebb lesz. Színe az arany különböző árnyalatába öltözik, ezzel is kedvezve a vásárló szemének. Felbontás után is. Azonban felhívjuk a figyelmet a bor megfelelő tárolására: napfénytől védett helyen 16 +,- 2 Celsius fokon szükséges tárolni.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ajánljuk jó szívvel minden Úrnak és Hölgynek, ha egy meghitt, kellemes vacsora után szeretnék a pillanatokat tovább élvezni egy ízletes Fügebor társaságában. Egy különleges, exkluzív ajándékkal szeretne készülni az ünnepelt számára? Üzleti sikereit méltóképpen koronázná meg? A Fügebor minden édes alkalomhoz tökéletesen illik.